Chania Segway Tours-FAQs
Chania Segway Tours-FAQs 1

Ταξιδεύω μόνος-η. Μπορώ να συμμετέχω σε κάποια περιήγησή σας;

Ναι μπορείτε. Απλά στείλτε μας το αίτημα σας ( chaniasegwaytours@outlook.com.gr) και θα σας απαντήσουμε σύντομα για ημερομηνία και ώρα διαθέσιμης περιήγησης που θα μπορούσατε να ενταχθείτε.

Chania Segway Tours-FAQs 2

Ποια είναι η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία;

Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας για τις περιηγήσεις μας, αλλά υπάρχουν περιορισμοί βάρους. Κάθε συμμετέχων πρέπει να ζυγίζει μεταξύ 35 έως 110 kg (77 έως 242.5 λίβρες).

Chania Segway Tours-FAQs 3

Δεν έχω οδηγήσει ποτέ ένα Segway! Είναι εύκολο;

Απολύτως! Φυσικά ο καθένας λαμβάνει ειδική εκπαίδευση Segway από τον οδηγό μας πριν από κάθε περιοδεία (10-15 λεπτά). Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα όλοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν!

Chania Segway Tours-FAQs 4

Είναι απαραίτητη η κράτηση εκ των προτέρων, ή απλά μπορούμε να έρθουμε απο το γραφείο;

Συνιστάται η κράτηση εκ των προτέρων, για αποφυγή απογοητεύσεων!

Chania Segway Tours FAQs 5

Πως μπορώ να πληρώσω μία περιήγηση με Segway;

Μόλις κάντετε την κράτηση θα λάβετε ένα email το οποίο θα περιέχει ένα link για να εκτελέσετε μια πληρωμή – Visa/MaterCard/PayPal. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή, η κράτησή σας θα είναι έγκυρη.

Chania Segway Tours FAQs 6

Μπορούν οι έγκυες γυναίκες να συμμετέχουν σε Segway περιηγήσεις;

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας, ως εκ τούτου, οι έγκυες γυναίκες δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε Segway περιηγήσεις.

Chania Segway Tours FAQs 7

Οι Segway περιηγήσεις γίνονται όταν βρέχει;

Όλες οι περιηγήσεις γίνονται ακόμα και με ψιλή βροχή ( διατίθονται αδιάβροχα). Σε περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης και μη ασφαλών καιρικών συνθηκών, η περιήγηση μπορεί να επαναπρογραμματιστεί για άλλη ημέρα και ώρα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Μια άλλη εναλλακτική λύση που δίνεται είναι ένα κουπόνι ισχύει για ένα έτος. Δεν παρέχεται επιλογή επιστροφή χρημάτων.

Chania Segway Tours FAQs 8

Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος απο την παρέα ακυρώσει?

Αν η ακύρωση είναι νωρίτερα απο 8 ημέρες πριν την προγραμματισμένη περιήγηση, η χρέωση θα είναι πλήρης (δηλ. το συνολικό κόστος όλων των ατόμων της αρχικής κράτησης).

Chania Segway Tours FAQs 9

Τι γίνεται αν αλλάξω γνώμη την ίδια μέρα της κράτησης μου και θέλω να μεταφέρω την κράτησή μου για μία άλλη μέρα?

Αλλαγές τελευταίας στιγμής (της ίδιας μέρας ή μικρότερου διαστήματος των 8 ημερών απο την προγραμματισμένη περιήγηση), η χρέωση γίνεται κανονικά.